ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

    Οι τρόποι πληρωμής όλων των προϊόντων που βρίσκονται στο www.gyaliailiou.gr είναι οι εξής:

  • Αντικαταβολή (μετρητά κατά την παράδοση του προϊόντος στην εταιρεία ταχυμεταφορών)
  • Κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς

           IBAN: GR84 0172 0530 0050 5306 1539 969
           BIC: PIRBGRAA
           Δικαιούχος: ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Δ. ΠΕΤΡΟΣ

  • Pay Pal
  • Παραλαβή από το κατάστημα

    Τα προϊόντα παραδίδονται μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών της δικιάς μας επιλογής και παραδίδονται στην διεύθυνση που εσείς μας έχετε υποδείξει. Τα έξοδα αποστολής του προϊόντος βαρύνουν τον χρήστη και ισχύουν για αγορές κάτω των 80,00€, για αγορές άνω των 80,00€ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ και ισχύουν για βάρος προϊόντων μέχρι 2 κιλά. Στην περίπτωση υπέρβασης του ορίου των 2 κιλών οι χρεώσεις θα γίνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της εταιρείας ταχυμεταφορών και κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη, ασχέτως από το ύψος της παραγγελίας. Επίσης τονίζεται ότι στην περίπτωση της παράδοσης με αντικαταβολή η χρέωση της αντικαταβολής θα γίνεται πάντα, ασχέτως από το ύψος της παραγγελίας.

    Οι χρεώσεις των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής έχουν ως εξής:

ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 80,00 €
  Έξοδα αποστολής Έξοδα αντικαταβολής
Αττική 4,00€ 3,50€
Εκτός Αττικής 5,50€ 5,50€
Εκτός Ελλάδος Κατόπιν συνεννοήσεως Δεν παρέχεται
 
ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 80,00 €
  Έξοδα αποστολής Έξοδα αντικαταβολής
Αττική ΔΩΡΕΑΝ 3,50€
Εκτός Αττικής ΔΩΡΕΑΝ 5,50€
Εκτός Ελλάδος Κατόπιν συνεννοήσεως Δεν παρέχεται
     
*οι τιμές αναφέρονται σε προιόντα που δεν ξεπερνούν
τα 2 κιλά βάρος και συμπεριλανβάνουν το ΦΠΑ.

    Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες για την Αττική και 3-5 εργάσιμες ημέρες εκτός Αττικής. Για παραγγελίες έκτος Ελλάδος, ο χρόνος και το κόστος παράδοσης θα προσαρμόζεται ανάλογα με την τοποθεσία παράδοσης, κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρεία ταχυμεταφορών και την ενημέρωση του πελάτη, επίσης σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει η εξόφληση της παραγγελίας με αντικαταβολή.
     To www.gyaliailiou.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών καταστροφές του προϊόντος κατά την μεταφορά του προς τον πελάτη. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει επίσης την παραλαβή του προϊόντος από το φυσικό κατάστημα χωρίς την χρέωση των εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση που ο πελάτης έχει επιλέξει την παραλαβή από το κατάστημα, το προϊόν θα παραμείνει δεσμευμένο στο όνομα του πελάτη για 3 εργάσιμες ημέρες, μετά το πέρασμα αυτών των ημερών το προϊόν μπορεί να διατεθεί ξανά προς πώληση και ουδεμία ευθύνη φέρει το www.gyaliailiou.gr προς τον πελάτη.

Back to top